Община
Община
Туризъм
Новини

Промяна на организацията на движението по ул. „Никола Мушанов“, ул. „Христо Ботев“ и ул. „Сава Йотов“ в гр. Дряново!

От 28.06.2024 г. /петък/ ще бъде извършена постоянна промяна на организацията на движението по ул. „Никола Мушанов“, ул. „Христо Ботев“ и ул. „Сава Йотов“ в гр. Дряново!

С Решение № 41 от Протокол № 4/19.12.2023 г. на Общински съвет - Дряново е одобрен Окончателен проект на  „Генерален план за организация на движението“ (ГПОД) за гр. Дряново Съгласно одобреният Генерален план, считано от 28.06.2024 г. се променя организацията на движението по горепосочените улици както следва:

  • ул. „Никола Мушанов“, в участъка от кръстовище с ул. „Матей Преображенски“ до кръстовище с ул. „Шипка“ от двупосочна, става улица с еднопосочно движение на моторни превозни средства в посока от ул. „Матей Преображенски“ към ул. „Шипка“.
  • ул. „Христо Ботев“, в участъка от кръстовище с ул. „Сава Йотов“ до кръстовище с ул. „Шипка“ от двупосочна, става улица с еднопосочно движение на моторни превозни средства в посока от ул. „Сава Йотов“  към ул. „Шипка“.
  • ул. „Сава Йотов“, в участъка от кръстовище с ул. „Шипка“ до кръстовище с ул. „Никола Мушанов“ от двупосочна, става улица с еднопосочно движение на моторни превозни средства в посока от ул. „Шипка“  към ул. „Никола Мушанов“.

На посочениете участъци ще бъде поставена съответната маркировка. За улеснение на гражданите сме приложили графично изображение.

Промяна на организацията на движението по ул. „Никола Мушанов“, ул. „Христо Ботев“ и ул. „Сава Йотов“ в гр. Дряново!
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново