Община
Община
Туризъм
Новини

Кампания за разделно събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване на територията на Община Дряново

КАМПАНИЯ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ

НА ИЗЛЯЗЛО  ОТ  УПОТРЕБА  ЕЛЕКТРИЧЕСКО  И  ЕЛЕКТРОННО ОБОРУДВАНЕ  НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ДРЯНОВО

                                                                                                                                                           

Ако притежавате и желаете безплатно да предадете непотребни или неработещи  електроуреди (готварски печки, перални и съдомиялни машини, хладилници и фризери, прахосмукачки, телевизори, компютри, монитори, климатици, инструменти, мобилни телефони и други) в периода от 29.08.2024 г. до 01.10.2024 г.,  направете своята заявка.  Необходимо е да посочите име, адрес, телефон, брой и вид на електроуредите.

Заявките ще се приемат на телефон 0894 613597 (в работни дни от 08:30 до 17:00 часа) или на място в сградата на Общинска администрация - Дряново.

Подадените заявки за предаване на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване ще бъдат насочени за изпълнение от Елтехресурс АД- организация по оползотворяване на отпадъци от излязло от употреба електрическо и електронно оборудване.

За деня и часа, в който ще бъдат събрани електроуредите от домовете Ви, ще бъдете уведомени своевременно.

За допълнителна информация лице за контакт: - Мария Николова, мл. експерт в Дирекция АСОС при Община Дряново - телефон 0894 613597

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново