Община
Община
Туризъм
Новини

Състезание на пъмп-трак пистата в град Дряново

Като част от Европейската седмица на мобилността, на пъмп-трак пистата в град Дряново ще се проведе състезание за деца с велосипеди и тротинетки. Те ще бъдат разделени в две възрастови групи - до 11 и до 15 години. Всеки участник ще има право на две обиколки, като състезателна, с времеотчитане, ще бъде само втората.

Тази година специален партньор на Община Дряново в организиране на състезанието е добре известният в тези среди Цветелин Иванов от EPIC BIKE SHOP. Благодарение на това, всички желаещи ще имат възможността да ползват рампа за скок и въздушна възглавница. Това ще осигури безопасна среда за изпълнение на по-смели трикове.

Учебен симулатор за обучение на начинаещи и настоящи шофьори в реална среда ще бъде осигурен от Областен отдел „Автомобилна администрация“ и Учебен център „Десита“ - Габрово.

От Областен съвет на „Български червен кръст“ - Габрово ще дадат насоки за оказване на първа долекарска помощ.

От Областна администрация - Габрово ще подготвят информационен щанд по безопасност на движението по пътищата, а кратка лекция по темата ще изнесе представител на Районно управление - Дряново.

Събитието ще се проведе на 18 септември, от 17:00 ч., на пъмп-трак пистата в град Дряново (до моста на майстор Колю Фичето).


 Състезание на пъмп-трак пистата в град Дряново

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново