Община
Община
Туризъм
Новини

Обществено обсъждане на предварителен проект на общ устройствен план на община Дряново и на доклад за екологична оценка

СЪОБЩЕНИЕ

ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПРОЕКТ НА ОБЩ УСТРОЙСТВЕН ПЛАН НА ОБЩИНА ДРЯНОВО И НА ДОКЛАД ЗА ЕКОЛОГИЧНА ОЦЕНКА

 

 

На основание чл. 127, ал. 1 от Закон за устройство на територията и Наредбата за условията и реда за извършване на екологична оценка и планове и програми, Община Дряново съобщава на всички заинтересовани физически и юридически лица, че са изготвени и са предмет на консултации със заинтересованата общественост следните документи: Общ устройствен план (ОУП) на Община Дряново - фаза Предварителен проект и Доклад за Екологична оценка /ДЕО/ към него.

Считано от 04.09.2024г. Общият устройствен план – фаза Предварителен проект и доклада за Екологичната оценка към него, са на разположение на интересуващите се в сградата на Общинска администрация Дряново, намираща се на адрес: гр. Дряново, ул. „Бачо Киро“ №19, стая 203,  всеки работен ден от 08:30 – 12:00 и от 13:00 до 17:00 часа, както и на интернет страницата на Община Дряново www.dryanovo.bg,  в секция Общ устройствен план.

Община Дряново приема становища, мнения, препоръки и въпроси по документацията, които могат да се депозират в деловодството на Общинска администрация – Дряново, ул. „Бачо Киро“ № 19, както и на официалната електронна поща на община Дряново – dryanovo@dryanovo.bg , до датата и часа на общественото обсъждане, както и по време на самото обсъждане.

Общественото обсъждане ще се проведе на 25.09.2024 г. (сряда) от 17:30 часа в Ритуалната зала на Община Дряново, намираща се на адрес: гр. Дряново, ул. „Бачо Киро“ №19. 

За контакти от страна на Възложителя за ОУП

Арх. Драгомир Йосифов - Главен архитект на Община Дряново   e-mail:   arhitekt@dryanovo.bg,  тел.: 0676/71233

Мариета Енчева - Директор дирекция „АСОС“  e-mail:  encheva@dryanovo.bg,   тел.: 0884500258

 

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново