Община
Община
Туризъм
Новини

Обява за работно място в Община Дряново, в рамките на НП "Старт на кариерата"

Започна приемът на документи по Национална програма „Старт на кариерата“ 2024 г. Програмата предоставя възможност на младежи с висше образование до 29 години, без професионален опит, да кандидатстват за работни места в областните и общинските администрации в цяла България. В рамките на 12 месеца те ще могат да натрупат първия си трудов стаж, умения и практика по придобитото образование, с което да поставят началото на своето кариерно развитие.

По Национална програма „Старт на кариерата“ Община Дряново ще назначи за срок от 12 месеца МЛАДШИ ЕКСПЕРТ за работа в сферата на хуманитарните дейности – туризъм, спорт, социални дейности, предоставяне на административни услуги на граждани.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ:

- да са на възраст до 30 ненавършени години до 27 септември 2024 г. включително. - да имат висше образование, степен бакалавър.

- специалност – туризъм, хуманитарни науки, социални дейности, публична администрация.

Задължително условие е младежите да са регистрирани в Дирекция „Бюро по труда“ като безработни или заети, търсещи работа лица, и да нямат трудов стаж по придобитата специалност от висшето образование.

Младежите могат да намерят информация за програма „Старт на кариерата“ и документите, необходими за кандидатстване в сайта на Министерство на труда и социалната политика https://www.mlsp.government.bg/programi-i-proekti-za-zaetost, Агенцията по заетостта https://www.az.government.bg/pages/programa-start-na-karierata/, както и в Дирекция „Бюро по труда“ Габрово, филиал Дряново.

Кандидатите могат да подадат Заявление за кандидатстване по Програмата /по образец/ по електронен път, или на място в Дирекция „Бюро по труда”

Срок за кандидатстване: до 26.09.2024 г. /четвъртък/ включително.

Обява за работно място в Община Дряново, в рамките на НП

 Заявление за кандидатстване

 Процедура за кандидатстване

 Национална програма "Старт на кариерата"

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново